مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 50-60 عدد
آرد 250 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
بادام هندی خرد كرده 250 گرم
روغن كانولا یا ذرت 3 قاشق سوپخوری
كره (در دمای محیط) 125 گرم
شكر قهوهای روشن 150 گرم
شكر سفید دانه ریز 100 گرم
تخممرغ 1 عدد درشت
اسانس وانیل یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس كارامل
خامه صبحانه 60 گرم (یكچهارم پیمانه)
تافی 24 عدد
روش تهیه بیسكویت با بادام هندی و كارامل
آرد، نمك و 1 پیمانه از بادام هندی خرد كرده را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید آنگاه باقیمانده بادام هندی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و آسیاب كنید. سپس روغن را به آن بیفزائید و دستگاه را 2 دقیقه دیگر، روشن كنید تا بادام، خمیر شود. حالا كره و شكرها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و خمیر بادام هندی را به آن بیفزائید.
اكنون تخممرغ و وانیل را افزوده و مخلوط نمائید و سرعت همزن را كم كنید. آنگاه مواد خشك را كم كم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اینك هر بار به اندازه یكدوم قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله از هم،در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، رویش را با سس كارامل بیارائید.
روش تهیه سس كارامل: خامه و تافی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.