Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:41

15
اردیبهشت
بیسكویت با بادام هندی و كارامل

بیسكویت با بادام هندی و كارامل

خامه و تافی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

مهدیس رحیمیان

 

 

 

مواد لازم برای 50-60 عدد

آرد                                        250 گرم

نمك                                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

بادام هندی خرد كرده               250 گرم

روغن كانولا یا ذرت                   3 قاشق سوپخوری

كره (در دمای محیط)                125 گرم

شكر قهوه‌ای روشن                 150 گرم

شكر سفید دانه ریز                 100 گرم

تخم‌مرغ                                1 عدد درشت

اسانس وانیل                       یك‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس كارامل

خامه صبحانه                      60 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

تافی                                 24 عدد

 روش تهیه بیسكویت با بادام هندی و كارامل

آرد، نمك و 1 پیمانه از بادام هندی خرد كرده را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید آن‌گاه باقیمانده بادام هندی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و آسیاب كنید. سپس روغن را به آن بیفزائید و دستگاه را 2 دقیقه دیگر، روشن كنید تا بادام، خمیر شود. حالا كره و شكرها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و خمیر بادام هندی را به آن بیفزائید.

اكنون تخم‌مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط نمائید و سرعت همزن را كم كنید. آن‌گاه مواد خشك را كم كم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اینك هر بار به اندازه یك‌دوم قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله از هم،‌در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، رویش را با سس كارامل بیارائید.

روش تهیه سس كارامل: خامه و تافی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، مواد لازم بیسکویت، آموزش بیسکویت، بیسكویت با بادام هندی، بیسکویت با کارامل، بیسکویت بادام تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز