مژگان فرهنگ
مواد لازم برای حدود 60 عدد
كره 125 گرم
شكر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
آرد 225 گرم
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی (كرم گاناش)
خامه 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شكلات شیری یا تلخ 180 گرم
روش تهیه شیرینی شكلاتی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مواد خشك را درون این مایه بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر
2 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10 - 15 دقیقه، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، هر دو عدد را با كرم گاناش به هم بچسبانید.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات را خرد كنید و درون خامه بریزید. حالا كرم را پیوسته هم بزنید تا شكلات آب شود و بلافاصله كرم را از روی حرارت بردارید.
كرم را پس از خنك شدن در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس آن را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.