Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:20

15
اردیبهشت
بیسكویت نمكی

بیسكویت نمكی

روش تهیه بیسكویت نمكی

سعید بابا رحیمی

 

 

 

كره                                                      250 گرم

پنیر فتای خرد كرده                                 200 گرم

تخم مرغ                                               4 عدد

پودر فلفل قرمز                                      1 پینچ

نمك                                                    1 قاشق چایخوری سرپر

آرد                                                      400 گرم

زرده تخم مرغ برای روی بیسكویت           1 عدد

 روش تهیه بیسكویت نمكی

كره و پنیر را با همزن برقی بزنید و تخم مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. آن‌گاه فلفل، نمك و آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و رویش زرده تخم مرغ بمالید.

سپس روی خمیر چنگال بزنید تا به‌طور یكنواخت در فر بپزد! آن‌گاه خمیر را به شكل مربع یا مستطیل برش دهید و در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید. اكنون بیسكویت نمكی را به مدت تقریبی15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.

 

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، مواد لازم بیسکویت، بیسكویت نمكی، آموزش بیسکویت، آشپزی با نمک تعداد بازديد: 946 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز