سعید بابا رحیمی
كره 250 گرم
پنیر فتای خرد كرده 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پودر فلفل قرمز 1 پینچ
نمك 1 قاشق چایخوری سرپر
آرد 400 گرم
زرده تخم مرغ برای روی بیسكویت 1 عدد
روش تهیه بیسكویت نمكی
كره و پنیر را با همزن برقی بزنید و تخم مرغها را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. آنگاه فلفل، نمك و آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و رویش زرده تخم مرغ بمالید.
سپس روی خمیر چنگال بزنید تا بهطور یكنواخت در فر بپزد! آنگاه خمیر را به شكل مربع یا مستطیل برش دهید و در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید. اكنون بیسكویت نمكی را به مدت تقریبی15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.