Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 13:32

14
تیر
اِسكافين سالامی و پنير

اِسكافين سالامی و پنير

قالب 12 تائی مافين را به قطر تقريبی 7 سانتيمتر، چرب كنيد و يا با كپسول‌های كاغذی بپوشانيد. آن‌گاه آرد، شكر، بيكينگ پودر و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

نفيسه قنبری

 

آرد                                           375 گرم
شكر                                        1 قاشق سوپخوری
بيكينگ پودر                                2 قاشق چايخوری
نمك                                         يك چهارم قاشق چايخوری
كره                                          110 گرم
پنيرچدار رنده كرده                        60گرم
سالامی خرد كرده                        6 ورق
تخم مرغ همزده                           1 عدد
خامه صبحانه يا شير                     250 ميلی ليتر (1 پيمانه)
پنير چدار رنده كرده (اضافی)           30گرم
 

روش تهیه

قالب 12 تائی مافين را به قطر تقريبی 7 سانتيمتر، چرب كنيد و يا با كپسول‌های كاغذی بپوشانيد. آن‌گاه آرد، شكر، بيكينگ پودر و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

سپس كره را بيفزائيد و با چنگال يا با نوك انگشتانتان مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. حالا پنير و سالامی را درون اين مواد بريزيد. اكنون مخلوط تخم مرغ و خامه را نيز به آن بيفزائيد و هم بزنيد.

سپس مايه فراهم كرده رادر قالب‌ها بريزيد و رويشان پنير بپاشيد. اينك اسكافين را به مدت تقريبی 20-25 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد تا رويشان طلائی رنگ شود. آن‌گاه اسكافين را روی پنجره سيمی بگذاريد و پس از 5 دقيقه، از قالب درآوريد و گرم ميل كنيد.

يادآوری: اسكافين، تركيب جالب و منحصر بفردی از نان اسكن و مافين مي‌باشد.

 

 

برچسب ها: آموزش نان، اِسكافين سالامی و پنير، نان اسكن، مافين، اسکافین تعداد بازديد: 867 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز