نفيسه قنبری
آرد 375 گرم
شكر 1 قاشق سوپخوری
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوری
نمك يك چهارم قاشق چايخوری
كره 110 گرم
پنيرچدار رنده كرده 60گرم
سالامی خرد كرده 6 ورق
تخم مرغ همزده 1 عدد
خامه صبحانه يا شير 250 ميلی ليتر (1 پيمانه)
پنير چدار رنده كرده (اضافی) 30گرم
روش تهیه
قالب 12 تائی مافين را به قطر تقريبی 7 سانتيمتر، چرب كنيد و يا با كپسولهای كاغذی بپوشانيد. آنگاه آرد، شكر، بيكينگ پودر و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.
سپس كره را بيفزائيد و با چنگال يا با نوك انگشتانتان مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. حالا پنير و سالامی را درون اين مواد بريزيد. اكنون مخلوط تخم مرغ و خامه را نيز به آن بيفزائيد و هم بزنيد.
سپس مايه فراهم كرده رادر قالبها بريزيد و رويشان پنير بپاشيد. اينك اسكافين را به مدت تقريبی 20-25 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد تا رويشان طلائی رنگ شود. آنگاه اسكافين را روی پنجره سيمی بگذاريد و پس از 5 دقيقه، از قالب درآوريد و گرم ميل كنيد.
يادآوری: اسكافين، تركيب جالب و منحصر بفردی از نان اسكن و مافين ميباشد.