افسانه اسفندياری
مواد لازم ميان وعده خوشمزه سيب
سیب 6 عدد متوسط
آب پرتقال 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
جوی پرك ریز 1 پیمانه
شكر قهوهای 100 گرم
خلال بادام بوداده 40 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
دارچین سه چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی یك چهارم قاشق چایخوری
كره آبكرده 80 میلی لیتر (یكسوم پیمانه)
عسل 80 میل میلیلیتر
ماست خامهای 180-210 میلی لیتر
روش تهیه ميان وعده خوشمزه سيب
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و ظرف نسوز مناسبی را به گنجایش تقریبی 2-3 لیتر بردارید. آنگاه برشی به ضخامت 1/5 سانتیمتر از روی سیب بردارید و به كمك وسیله مخصوص، وسط سیب را خالی كنید. به گونهای كه كف و دیواره آن آسیب نبیند! چنانچه لازم بود، تهسیبها را ببرید و صاف كنید تا به راحتی در ظرف قرار بگیرد. حالا سیبها را در ظرف نسوز بچینید و رویشان قدری آب پرتقال بمالید. اكنون جو، شكر قهوهای، بادام، آرد، دارچین، جوز هندی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و داخل سیبها را با این مخلوط پر كنید.
اینك باقیمانده آب پرتقال را درون ظرف بریزید، رویش را با فویل بپوشانید و سیبها را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید. سپس فویل را بردارید و 10-15 دقیقه دیگر، سیبها را بپزید تا نرم شوند. همینكه سیبها خنك شدند، رویشان عسل بریزید و در صورت دلخواه با ماست میل كنید.
یادآوری: اگر جوی پرك ریز در دسترس نبود، جوی پرك معمولی را در دستگاه غذاساز بریزید و اندكی خرد كنید.