مهديس رحيميان
مواد لازم بيسكويت با چای ارل گری
برای 40-50 عدد
آرد 300 گرم
چای خشك آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری
نمك یك دوم قاشق چایخوری
كره 250 گرم
پودر شكر 80 گرم
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه بيسكويت با چای ارل گری
آرد، چای آسیاب كرده و نمك را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره، پودر شكر و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود (در حدود 3 دقیقه). سپس سرعت همزن برقی را كم كنید و به تدریج مواد خشك را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر فراهم كرده را به دو قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید. اكنون خمیر را به مدت تقریبی 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود و بتوانید آن را برش دهید. اینك خمیر سرد شده را به عرض تقریبی 5 میلیمتر برش دهید و با فاصله، در سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچینید. آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 13-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. سپس شیرینی را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف دردار نگه دارید.
یادآوری: اِرل گِری (earl gray) نوعی چای سیاه معطر است كه در سوپر ماركتها به فروش میرسد.