آرزو گنجی
مواد لازم شيرينی برنجی هلالی
برای 45 عدد
كره 225 گرم
پودر شكر 115 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 2 عدد
زعفران حلكرده یكدوم قاشق چایخوری
آرد برنج 270 گرم
آرد سفید (شیرینیپزی) 50 گرم
خلال پسته برای تزئین 50 گرم
تخم خرفه برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شيرينی برنجی هلالی
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه هل و زرده تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس زعفران، آرد برنج و آرد سفید را نیز افزوده و مواد را با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و در حدود یكونیم ساعت، در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را بین دو كاغذ روغنی قرار دهید و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. آنگاه با برشگر هلالی شكل به اندازه تقریبی 3 سانتیمتر، قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی، بچینید. سپس رویشان تخم خرفه یا خلال پسته بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی را تا قبل از خنك شدن، از سینی جدا نكنید!