مریم امیری
مواد لازم آبنبات كاراملی
برای حدود 16 عدد
شكر 160 گرم
كره 60 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
گلوكز 2 قاشق سوپخوری
شیر عسلی 100 میلیلیتر
كنجد برشته 40 گرم
پستۀ برشته و خرد كرده 150 گرم
روش تهیه آبنبات كاراملی
ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید، شكر، كره، عسل، گلوكز و شیرعسلی را در آن بریزید و هم بزنید تا شكر و كره حل شوند. سپس آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود. حالا كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مایۀ فراهم كرده را در قالب چربكرده به اندازۀ 20× 25 سانتیمتر بریزید و صبر كنید قدری خنك شود. اكنون قبل از اینكه تافی كاملاً خنك شود، هر بار به اندازۀ یك قاشق سوپخوری از آن بردارید و به شكل بیضی در آورید و در پسته بغلتانید. آنگاه در صورت دلخواه یك سیخ چوبی در هر تافی قرار دهید و با زرورق ببندید.