Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 16:24

13
مهر
آب‌نبات كاراملی

آب‌نبات كاراملی

ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید، شكر، كره، عسل، گلوكز و شیرعسلی را در آن بریزید و هم بزنید تا شكر و كره حل شوند.

مریم امیری

 

مواد لازم آب‌نبات كاراملی

برای حدود 16 عدد 

 

شكر         160 گرم

كره          60 گرم

عسل        1 قاشق سوپخوری

گلوكز      2 قاشق سوپخوری

شیر عسلی               100 میلی‌لیتر

كنجد برشته             40 گرم

پستۀ برشته و خرد كرده         150 گرم

 

روش تهیه آب‌نبات كاراملی

ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید، شكر، كره، عسل، گلوكز و شیرعسلی را در آن بریزید و هم بزنید تا شكر و كره حل شوند. سپس آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود. حالا كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مایۀ فراهم كرده را در قالب چربكرده به اندازۀ 20× 25 سانتیمتر بریزید و صبر كنید قدری خنك شود. اكنون قبل از اینكه تافی كاملاً خنك شود، هر بار به اندازۀ یك قاشق سوپخوری از آن بردارید و به شكل بیضی در آورید و در پسته بغلتانید. آن‌گاه در صورت دلخواه یك سیخ چوبی در هر تافی قرار دهید و با زرورق ببندید.  

 

برچسب ها: آب‌نبات كاراملی، مواد لازم آب‌نبات كاراملی، روش تهیه آب‌نبات كاراملی، آموزش آب نبات، آب نبات تعداد بازديد: 845 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این آب نبات چیست؟

فیلم روز
تصویر روز