سعید بابارحیمی
مواد لازم شيرينی دارچينی
برای 500 گرم شیرینی
آرد نخودچی 100 گرم
آرد سفید شیرینی پزی 100 گرم
آرد برنج 50 گرم
روغن جامد مرغوب 125 گرم
پودر شكر 125 گرم
دارچین برای روی خمیر به میزان لازم
روش تهیه شيرينی دارچينی
همه مواد لازم را به جز دارچین، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در یخچال نگه دارید. حالا دوباره خمیر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس روی میز كار، آرد نخودچی بپاشید و خمیر را روی آن، به ضخامت تقریبی 1-1/5 سانتیمتر باز كنید. اكنون روی خمیر دارچین بپاشید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. آنها را با فاصله، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. اینك شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنك شود. سپس آن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.