افسانه اسفندیاری
مواد لازم پای برشی گردو
برای حدود 24 برش
كره سرد (خرد كرده) 200 گرم
آرد 400 گرم
شكر 250 گرم
آب سرد 2 - 3 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه رویه
تخممرغ 2 عدد
شكر 150 گرم
كورن سیروپ 250 گرم
كره آبكرده 50 گرم
وانیل شكری یك و یكدوم قاشق چایخوری
گردوی خرد كرده 200 گرم
روش تهیه پای برشی گردو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آنگاه كره و آرد را در كاسهای بریزید و با نوك انگشتانتان به شكل خرده نان درآورید. سپس شكر و آب را افزوده و مخلوط كنید. حالا مخلوط به دست آمده را داخل قالب پهن كنید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شود. آنگاه مواد رویه را رویش بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید. اكنون 20 دقیقه دیگر، شیرینی را بپزید و آن را در قالب خنك كنید، شیرینی را به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد رویه
تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید، كورن سیروپ، كره و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گردو را اضافه كنید.