Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:55

14
مهر
پای برشی گـردو

پای برشی گـردو

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه كره و آرد را در كاسه‌ای بریزید.

افسانه اسفندیاری

 

مواد لازم پای برشی گردو

برای حدود 24 برش

 

كره سرد (خرد كرده)                200 گرم

آرد           400 گرم

شكر         250 گرم

آب سرد     2 - 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه رویه

تخم‌مرغ   2 عدد

شكر         150 گرم

كورن سیروپ           250 گرم

كره آبكرده               50 گرم

وانیل شكری            یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

گردوی خرد كرده    200 گرم

 

روش تهیه پای برشی گردو

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه كره و آرد را در كاسه‌ای بریزید و با نوك انگشتانتان به شكل خرده نان درآورید. سپس شكر و آب را افزوده و مخلوط كنید. حالا مخلوط به دست آمده را داخل قالب پهن كنید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه مواد رویه را رویش بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید. اكنون 20 دقیقه دیگر، شیرینی را بپزید و آن را در قالب خنك كنید، شیرینی را به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

 

روش تهیه مواد رویه

تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید، كورن سیروپ، كره و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گردو را اضافه كنید.

 

برچسب ها: پای برشی گردو، مواد لازم پای برشی گردو، روش تهیه پای برشی گردو، آموزش پای، روش تهیه پای تعداد بازديد: 938 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پای چیست؟

فیلم روز
تصویر روز