افسانه اسفندیاری
مواد لازم بيسكويت ياقوتی
برای حدود 30 عدد
كره 150 گرم
شكر دانه ریز 200 گرم
تخممرغ 2 عدد
آرد 250 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
ادویه مخلوط (جوز هندی، هل و زنجفیل) 1 قاشق چایخوری
جوی پرك (ریز) 120 گرم
بادام آسیاب كرده 100 گرم
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
مارمالاد توت فرنگی 150 گرم
روش تهیه بيسكويت ياقوتی
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخم مرغها را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر، دارچین، مخلوط ادویه، جو و بادام را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر، قالب بزنید. اكنون مركز خمیرهای برش خورده را خالی كنید و در سینی چربكرده شیرینی پزی بچینید. سپس باقیمانده خمیر را نیز باز كنید و با همان برشگر، قالب بزنید و در سینی بچینید. اینك شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه بیسكویتها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند و روی بیسكویتهای میان تهی، پودر شكر بپاشید. سپس وسط شیرینیهای كامل، اندكی مارمالاد بگذارید و بیسكویتهای میان تهی را رویشان قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.