Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:32

14
مهر
بيسكويت ياقوتی

بيسكويت ياقوتی

كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید.

افسانه اسفندیاری

 

مواد لازم بيسكويت ياقوتی

برای حدود 30 عدد

 

كره 150 گرم

شكر دانه ریز 200 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 250 گرم 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

ادویه مخلوط (جوز هندی، هل و زنجفیل)  1 قاشق چایخوری

جوی پرك (ریز) 120 گرم

بادام آسیاب كرده 100 گرم

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

مارمالاد توت فرنگی 150 گرم

 

روش تهیه بيسكويت ياقوتی

كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر، دارچین، مخلوط ادویه، جو و بادام را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر، قالب بزنید. اكنون مركز خمیر‌های برش خورده را خالی كنید و در سینی چربكرده شیرینی پزی بچینید. سپس باقیمانده خمیر را نیز باز كنید و با همان برشگر، قالب بزنید و در سینی بچینید. اینك شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه بیسكویت‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند و روی بیسكویت‌‌های میان تهی، پودر شكر بپاشید. سپس وسط شیرینی‌های كامل، اندكی مارمالاد بگذارید و بیسكویت‌های میان تهی را رویشان قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بيسكويت، بيسكويت ياقوتی، مواد لازم بیسکویت، روش تهیه بيسكويت، آموزش بيسكويت تعداد بازديد: 832 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز