افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8 عدد
روغن مایع (ذرت، آفتابگردان یا كانولا) 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
شكر دانهریز 75 گرم
تخممرغ 1عدد
هویج رنده كرده 1 پیمانه
گردوی برشته و خرد كرده 30 گرم
آرد 110 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
مخلوط دارچین و هل یك دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه كرم پنیر
كره نرم 20 گرم
پنیر ماسكارپونه 60 گرم
پودر شكر 100 گرم
پوست لیمو (رنده كرده) 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
روش تهیه كيك هويج با كرم پنير
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 8 قالب را به گنجایش 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) چرب نمائید. آنگاه روغن، شكر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود. سپس هویج، گردو، آرد، بیكینگپودر و ادویه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون كیكها را روی پنجرة سیمی خنك كنید و رویشان كرم پنیر بمالید. اینك كیك هویج را برای پیكنیك در بستهبندی مناسبی قرار دهید.
روش تهیه كرم پنیر
كره را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر، پودر شكر، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.