افسانه ظروفی
مواد لازم برای 15 عدد
شكلات سفيد حدود 300 گرم
مواد لازم برای تهيه كارامل
تافی 25 عدد
كره 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری
شكلات تلخ (خرد كرده) 100 گرم
زرورق شكلات 1 عدد
روش تهيه
شكلات سفيد را به روش بنماری آب كنيد و بگذاريد قدری خنك و غليظ شود. آنگاه شكلات را در قالب مخصوص شكلات بريزيد و آن را روی ظرف مناسبی برگردانيد تا شكلات اضافی، از قالب بيرون بريزيد.
سپس روی قالب كاردک بكشيد تا شكلات اضافی، روی قالب باقی نماند! حالا صبر كنيد تا شكلات سفت شود و بعد آن را با كارامل پر كنيد و قالب را 5 دقيقه، در فريزر بگذاريد. اكنون روی كارامل، شكلات سفيد بريزيد و با كاردك، اضافی شكلات را از روی قالب پاك كنيد. اينك دوباره قالب را در فريزر بگذاريد و پس از 10 دقيقه، شكلات را از قالب جدا كنيد و در بستهبندی مناسبی قرار دهيد.
روش تهیه كارامل: تافی، كره و خامه را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا تافی آب شود. آنگاه شكلات را بيفزائيد و هم بزنيد تا مايه صاف و يك دستی حاصل شود. همينكه مايه كاراملی خنك شد، آن را به مصرف برسانيد.
يادآوری: چنانچه بخواهيد برای آراستن شكلات، از زرورق استفاده كنيد، از قالبهای مخصوص شكلات كه ديواره از كف جداست، بهره بگيريد و قبل از ريختن شكلات سفيد و ساختن پوسته شكلات، زرورق را به اندازه قالب ببريد و كف قالب بگذاريد. سپس آن را با شكلات پر كنيد و پوسته شكلات را بسازيد.