مژگان فرهنگ
مواد لازم برای حدود 50 عدد
کره 125گرم
شکر دانه ریز 200 گرم
تخممرغ 1 عدد درشت
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 325 گرم
پودر کاکائو 40 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
بادامزمینی خرد كرده برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم میانی
کره بادام زمینی 100 گرم
پودر شکر 50 گرم
بادام زمینی آسیاب كرده 50 گرم
نمک یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه ووپی پای بادام زمینی
کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مواد خشک را با هم مخلوط سازید و آن را همراه با خامه، در دو تا سه نوبت به مایه فراهم كرده بیفزائید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این مایه بردارید و روی سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی، با فاصله از هم قرار دهید.
اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 - 25 دقیقه، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، هر دو عدد از آنها را با مایه میانی به هم بچسبانید.
روش تهیه مایه میانی: کره بادام زمینی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پودر شكر را كم كم به آن بیفزائید. حالا بادام زمینی و نمك را نیز درون كرم بریزید.