Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:09

29
اردیبهشت
شیرینی پسته و شكلات

شیرینی پسته و شكلات

روش تهیه شیرینی پسته و شكلات

مژگان فرهنگ

 

 

 

مواد لازم برای حدود 15 عدد

پسته                                 120 گرم

شكر                                  50 گرم

سفیده تخم‌مرغ                  1 عدد

اسانس وانیل                    یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                                یك‌هشتم قاشق چایخوری

خلال پسته برای تزئین       به میزان لازم

مواد لازم میانی

شكر                               100 گرم

آب                                 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

زرده تخم‌مرغ                   2 عدد

شكلات سیاه آبكرده        120 گرم

پودر نارگیل                    150 گرم

مواد لازم رویه

شكلات سیاه آبكرده      120 گرم

روغن مایع                  1 قاشق سوپخوری

روش تهیه شیرینی پسته و شكلات

پسته و شكر را در كاسه دستگاه غذاساز یا آسیاب بریزید و پسته را پوره كنید. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ، وانیل و نمك را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس هر بار به اندازه‌ 1 قاشق چایخوری، از مایه‌ فراهم كرده بردارید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی قرار دهید. حالا یك ساعت، سینی را در یخچال نگه دارید.

اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای  160 درجه سانتیگراد، بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید.

اینك هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری، از مایۀ میانی، روی شیرینی بریزید و آنها را یك ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه با مایه‌ رویه، روی شیرینی‌ها را بپوشانید و با خلال پسته بیارائید.

روش تهیه مایه ‌میانی: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با مفتول سیمی هم بزنید. سپس كاسه را روی بخار آب جوش قرار دهید و زرده‌های تخم‌مرغ را تا جائیكه رنگشان روشن شود، هم بزنید.

حالا شربت فراهم كرده و شكلات را به زرده‌های همزده تخم‌مرغ بیفزائید و از روی حرارت بردارید، همینكه این مایه خنك شد، نارگیل را به آن بیفزائید.

روش تهیه مایه رویه: شكلات و روغن را با هم مخلوط كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، روش تهیه شیرینی، شیرینی پسته، شیرینی شکلات، شیرینی پسته و شکلات، آموزش شیرینی شکلات تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز