مژگان فرهنگ
مواد لازم برای حدود 15 عدد
پسته 120 گرم
شكر 50 گرم
سفیده تخممرغ 1 عدد
اسانس وانیل یكچهارم قاشق چایخوری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم میانی
شكر 100 گرم
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
زرده تخممرغ 2 عدد
شكلات سیاه آبكرده 120 گرم
پودر نارگیل 150 گرم
مواد لازم رویه
شكلات سیاه آبكرده 120 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه شیرینی پسته و شكلات
پسته و شكر را در كاسه دستگاه غذاساز یا آسیاب بریزید و پسته را پوره كنید. آنگاه سفیده تخممرغ، وانیل و نمك را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری، از مایه فراهم كرده بردارید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی قرار دهید. حالا یك ساعت، سینی را در یخچال نگه دارید.
اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید.
اینك هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری، از مایۀ میانی، روی شیرینی بریزید و آنها را یك ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه با مایه رویه، روی شیرینیها را بپوشانید و با خلال پسته بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه زردههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با مفتول سیمی هم بزنید. سپس كاسه را روی بخار آب جوش قرار دهید و زردههای تخممرغ را تا جائیكه رنگشان روشن شود، هم بزنید.
حالا شربت فراهم كرده و شكلات را به زردههای همزده تخممرغ بیفزائید و از روی حرارت بردارید، همینكه این مایه خنك شد، نارگیل را به آن بیفزائید.
روش تهیه مایه رویه: شكلات و روغن را با هم مخلوط كنید.