Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:22

29
اردیبهشت
بیسكویت میوه‌ای

بیسكویت میوه‌ای

روش تهیه بیسكویت میوه‌ای

آرزو گنجی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 25 برش

بیسكوئیت كرم‌دار آسیاب كرده                         125 گرم

گردوی آسیاب كرده                                       30 گرم

خلال پسته                                                 3 قاشق سوپخوری

بادام برشته و خرد كرده                                70 گرم

پوست پرتقال  رنده كرده                               1 قاشق چایخوری

مربای پوست پرتقال بدون شربت (خرد كرده)   50 گرم

گِلسه‌چری خرد كرده                                   6 عدد

شیر عسلی                                              110 گرم

كره آبكرده                                                90 گرم

روش تهیه بیسكویت میوه‌ای

كف قالب مربع را به اندازه ‌20 سانتیمتر با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب كنید. آن‌گاه همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را در یخچال بگذارید و پس از 4 ساعت، شیرینی را به اندازه‌ دلخواه برش دهید.

یادآوری1: چنانچه گلسه‌چری در دسترستان نبود،‌ به جای آن از مربای آلبالو (بدون شربت) استفاده كنید.

یادآوری2: این شیرینی را در ظرف در دار و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: بیسکویت، آموزش بیسکویت، بیسکویت میوه، بیسکویت میوه ای، مواد بیسکویت میوه ای تعداد بازديد: 531 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز