آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 25 برش
بیسكوئیت كرمدار آسیاب كرده 125 گرم
گردوی آسیاب كرده 30 گرم
خلال پسته 3 قاشق سوپخوری
بادام برشته و خرد كرده 70 گرم
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
مربای پوست پرتقال بدون شربت (خرد كرده) 50 گرم
گِلسهچری خرد كرده 6 عدد
شیر عسلی 110 گرم
كره آبكرده 90 گرم
روش تهیه بیسكویت میوهای
كف قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب كنید. آنگاه همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را در یخچال بگذارید و پس از 4 ساعت، شیرینی را به اندازه دلخواه برش دهید.
یادآوری1: چنانچه گلسهچری در دسترستان نبود، به جای آن از مربای آلبالو (بدون شربت) استفاده كنید.
یادآوری2: این شیرینی را در ظرف در دار و در یخچال نگه دارید.