Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:51

29
اردیبهشت
شكلات قیسی و پسته

شكلات قیسی و پسته

روش تهیه شكلات قیسی و پسته

آرزو گنجی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 30 برش

قیسی نرم (خرد كرده)                                   120 گرم

كره آبكرده                                                    1 قاشق سوپخوری

آب پرتقال                                                    1 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده كرده                                 1 قاشق سوپخوری

پسته آسیاب كرده                                        45 گرم

بیسكویت آسیاب كرده                                 170 گرم

پودر شكر                                                  30 گرم

شكلات سفید آبكرده                                  100 گرم

خلال پسته برای تزئین                               به میزان لازم

روش تهیه شكلات قیسی و پسته

قالب مربع شكل مناسبی را به اندازه 20 سانتیمتر، با فویل بپوشانید و  روی فویل را چرب كنید. آن‌گاه قیسی، كره، آب پرتقال، پوست پرتقال، پسته، بیسكویت، پودر شكر و شكلات را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد نرم و یكنواخت شود. آن‌گاه مایه‌ فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.

سپس قالب را دست‌كم 6 ساعت، در یخچال نگه دارید تا شكلات ببندد. حالا آن را از قالب درآورید و برش دهید، با خلال پسته بیارائید و در زرورق شكلات بپیچید.

 

برچسب ها: شکلات، روش تهیه شکلات، آموزش شکلات، مواد لازم شکلات، شکلات قیسی، شکلات با پسته، شکلات قیسی و پسته تعداد بازديد: 839 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز