آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 30 برش
قیسی نرم (خرد كرده) 120 گرم
كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
پسته آسیاب كرده 45 گرم
بیسكویت آسیاب كرده 170 گرم
پودر شكر 30 گرم
شكلات سفید آبكرده 100 گرم
خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شكلات قیسی و پسته
قالب مربع شكل مناسبی را به اندازه 20 سانتیمتر، با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب كنید. آنگاه قیسی، كره، آب پرتقال، پوست پرتقال، پسته، بیسكویت، پودر شكر و شكلات را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد نرم و یكنواخت شود. آنگاه مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.
سپس قالب را دستكم 6 ساعت، در یخچال نگه دارید تا شكلات ببندد. حالا آن را از قالب درآورید و برش دهید، با خلال پسته بیارائید و در زرورق شكلات بپیچید.