مریم امیری
مواد لازم برای 50 - 60 عدد
کره 125 گرم
شکر دانه ریز 150 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 375 گرم
مارمالاد زردآلو 150 گرم
خمیر فوندانت به میزان لازم
روش تهیه بیسکویت پنیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. کره، شکر، بیکینگ پودر و جوز هندی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پنیر و تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. سپس خمیرهای قالب زده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. اینك بیسکویتها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شوند. بعد رویشان مارمالاد زردآلو بمالید و در صورت دلخواه با خمیر فوندانت بیارائید.
یادآوری: خمیر فوندانت را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.