Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:30

29
اردیبهشت
بیسکویت پنیری

بیسکویت پنیری

روش تهیه بیسکویت پنیری

مریم امیری

 

 

 

مواد لازم برای 50 - 60 عدد

کره                                 125 گرم

شکر دانه ریز                    150 گرم

بیکینگ پودر                     1 قاشق چایخوری

جوز هندی                      1 قاشق چایخوری

پنیر خامه ای                  125 گرم

تخم مرغ                        1 عدد

آرد                                375 گرم

مارمالاد زردآلو                150 گرم

خمیر فوندانت                به میزان لازم

روش تهیه بیسکویت پنیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. کره، شکر، بیکینگ پودر و جوز هندی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پنیر و تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.  سپس آرد را اضافه نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. سپس خمیر‌های قالب زده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. اینك بیسکویت‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شوند. بعد رویشان مارمالاد زردآلو بمالید و در صورت دلخواه با خمیر فوندانت بیارائید.

یادآوری: خمیر فوندانت را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، مواد لازم بیسکویت، آموزش بیسکویت، تهیه بیسکویت، بیسکویت پنیری، بیسکویت با پنیر تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز