مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود 25-30 عدد
آرد 450 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
كره نرم 250 گرم
پنیر خامهای 90 گرم
شكر 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد درشت
پوست لیمو (رنده كرده) 2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه پاپیونهای لیموئی
آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره، پنیر خامهای و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی، فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس تخم مرغ، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و در آخر مواد خشك را اضافه كنید.
حالا مایه به دست آمده را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره كنگره دار شماره 18 بریزید و آن را با فاصله از یكدیگر، روی سینی شیرینی پزی به شكل پاپیون بگذارید. اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید.