Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 07:38

29
اردیبهشت
پاپیون‌های لیموئی

پاپیون‌های لیموئی

روش تهیه پاپیون‌های لیموئی

مهدیس رحیمیان

 

 

 

مواد لازم برای حدود 25-30 عدد

آرد                                   450 گرم

بیكینگ پودر                      1 قاشق چایخوری

نمك                               یك چهارم قاشق چایخوری

كره نرم                           250 گرم

پنیر خامه‌ای                    90 گرم

شكر                              200 گرم

تخم مرغ                         1 عدد درشت

پوست لیمو (رنده كرده)     2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه                   2 قاشق چایخوری

پودر شكر برای تزئین      به میزان لازم

روش تهیه پاپیون‌های لیموئی

آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره، پنیر خامه‌‌ای  و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی، فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس تخم مرغ، پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و در آخر مواد خشك را اضافه كنید.

حالا مایه به دست آمده را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره كنگره دار شماره 18 بریزید و آن را با فاصله از یكدیگر، روی سینی شیرینی پزی به شكل پاپیون بگذارید. اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، تهیه شیرینی پاپیونی، شیرینی پاپیونی، شیرینی لیمویی، آموزش شیرینی لیمویی، شیرینی با لیمو تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز