Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:42

29
اردیبهشت
بیسكویت شیشه‌های رنگی

بیسكویت شیشه‌های رنگی

روش تهیه بیسكویت شیشه‌های رنگی

مهدیس  رحیمیان

 

 

 

 

مواد لازم برای 30-35 عدد

آرد                                     300 گرم

نمك                                   یك چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر                         یك دوم قاشق چایخوری

كره نرم                              125 گرم

شكر دانه ریز                      150 گرم

تخم مرغ                           1 عدد درشت

اسانس وانیل                    یك دوم قاشق چایخوری

آب نبات رنگی خرد كرده      30 عدد

روش تهیه بیسكویت شیشه‌های رنگی

آرد، نمك و بیكینگ پودر را در كاسه مناسبی الك كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و شكر را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم مرغ، وانیل و مواد خشك را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و در حدود 45 دقیقه، در بخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچینید. اكنون داخل خمیر‌های قالب زده را با برشگر كوچكتری درآورید و خالی كنید. آن‌گاه آب‌نبات‌های رنگی را در فضای خالی خمیر‌ها بریزید و مراقب باشید كه از لبه داخلی خمیر، اندكی فاصله داشته باشد.

اینك سینی را 15 دقیقه، در یخچال نگه دارید تا خمیر سرد شود. سپس شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: شیرینی‌ها را در سینی خنك كنید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، مواد لازم بیسکویت، آموزش بیسکویت، تهیه بیسکویت، بیسکویت شیشه ای، بیسکویت رنگی تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز