مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 30-35 عدد
آرد 300 گرم
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر یك دوم قاشق چایخوری
كره نرم 125 گرم
شكر دانه ریز 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد درشت
اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری
آب نبات رنگی خرد كرده 30 عدد
روش تهیه بیسكویت شیشههای رنگی
آرد، نمك و بیكینگ پودر را در كاسه مناسبی الك كنید و كنار بگذارید. آنگاه كره و شكر را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم مرغ، وانیل و مواد خشك را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و در حدود 45 دقیقه، در بخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچینید. اكنون داخل خمیرهای قالب زده را با برشگر كوچكتری درآورید و خالی كنید. آنگاه آبنباتهای رنگی را در فضای خالی خمیرها بریزید و مراقب باشید كه از لبه داخلی خمیر، اندكی فاصله داشته باشد.
اینك سینی را 15 دقیقه، در یخچال نگه دارید تا خمیر سرد شود. سپس شیرینیها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: شیرینیها را در سینی خنك كنید.