سعید بابارحیمی
مواد لازم برای 600 گرم شیرینی
روغن جامد 150 گرم
آرد سفید شیرینیپزی 200 گرم
آرد برنج 70 گرم
آرد ذرت 30 گرم
تخممرغ 2 عدد
پودر شكر 80 گرم
گلاب 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آبجوش 1 قاشق سوپخوری
شكلات سفید آبكرده برای تزئین به میزان لازم
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی قهوه و پسته
روغن جامد، آرد سفید، آرد برنج و آرد ذرت را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها، پودر شكر و گلاب را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس قهوه را در آب جوش حل كنید و آن را همراه با مایه تخممرغی، به مخلوط روغن و آرد بیفزائید و هم بزنید تا مایهصاف و یكدستی، حاصل شود.
مایهفراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار به شماره 199 یا 32 بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بگذارید. اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید.
همینكه شیرینی خنك شد، رویش را با شكلات سفید و پودر پسته بیارائید.