Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:27

29
اردیبهشت
بیسکویت فندق و نارگیل

بیسکویت فندق و نارگیل

روش تهیه بیسکویت فندق و نارگیل

مژگان فرهنگ

 

 

 

موادلازم برای حدود 50 عدد

فندق آسیاب كرده                     120 گرم

شکر                                      150 گرم

پودر نارگیل                             120 گرم

نمک                                     یك‌دوم  قاشق چایخوری

كره سرد و خرد كرده                200 گرم

خامه صبحانه                         4 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل                        1 قاشق چایخوری

آرد                                      300 گرم

سفیده تخم‌مرغ                     1 عدد

نارگیل تازه  (رنده كرده)         ‌ به میزان لازم

روش تهیه بیسکویت فندق و نارگیل

فندق، شكر و پودر نارگیل را  در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه نمك، كره، خامه، وانیل و آرد را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 6 میلیمتر باز كنید و با برشگر مربع شكل به اندازه ‌4 سانتیمتر، قالب بزنید. اكنون خمیرها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و رویشان سفیده تخم‌مرغ بمالید و نارگیل بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، بپزید.

 

برچسب ها: بیسکویت، بیسکویت فندق، بیسکویت نارگیل، بیسکویت با نارگیل، تهیه بیسکویت، آشپزی با بیسکویت تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0
فیلم روز
تصویر روز