Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:42

15
اردیبهشت
بیسكویت‌ جو وشكلات چیپسی

بیسكویت‌ جو وشكلات چیپسی

روش تهیه بیسكویت‌ جو وشكلات چیپسی

افسانه اسفندیاری

 

 

 

مواد لازم برای حدود 45 عدد

كره                         100 گرم

شكر دانه‌ریز              75 گرم

شكر قهوه‌ای             75 گرم

تخم‌مرغ                   1 عدد

اسانس وانیل            یك‌دوم قاشق چایخوری

جوی ریز                  85 گرم

آرد                          150 گرم

بیكینگ‌پودر              1 قاشق چایخوری

شكلات چیپسی       180 گرم

گردوی خرد كرده       90 گرم

ترافل شكلاتی         80 گرم

روش تهیه بیسكویت‌ جو وشكلات چیپسی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر‌ها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس جو، آرد، بیكینگ‌پودر، شكلات چیپسی، گردو و ترافل‌ شكلاتی را نیز بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مخلوط، بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله، در سینی بچینید. اكنون بیسكویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجرة سیمی خنك كنید. بیسكویت‌ها را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسکویت، روش تهیه بیسکویت، بیسکویت جو، آموزش بیسکویت، بیسكویت‌ جو وشكلات چیپسی، بیسکویت شکلات، بیسکویت چیپسی تعداد بازديد: 728 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز