افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 45 عدد
كره 100 گرم
شكر دانهریز 75 گرم
شكر قهوهای 75 گرم
تخممرغ 1 عدد
اسانس وانیل یكدوم قاشق چایخوری
جوی ریز 85 گرم
آرد 150 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
شكلات چیپسی 180 گرم
گردوی خرد كرده 90 گرم
ترافل شكلاتی 80 گرم
روش تهیه بیسكویت جو وشكلات چیپسی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكرها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس جو، آرد، بیكینگپودر، شكلات چیپسی، گردو و ترافل شكلاتی را نیز بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مخلوط، بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله، در سینی بچینید. اكنون بیسكویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجرة سیمی خنك كنید. بیسكویتها را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.