افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
روغن مایع 250 میلی لیتر ( 1 پیمانه)
خامه صبحانه 100 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 5 عدد
شكر دانه ریز 100 گرم
شكر قهوهای روشن 150 گرم
آرد ( مخصوص كیك) 440 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
مخلوط هل و زنجفیل یك دوم قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
هویج رنده كرده 1 پیمانه
نارگیل رنده كرده (خشك یا تازه) 130 گرم
روش تهیه كیك ادویهای هویج و نارگیل
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روغن مایع، خامه و وانیل را در كاسه مناسبی بریزید و اندكی با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند. سپس تخم مرغها و شكر (هم سفید و هم قهوهای) را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مواد خشك را درون این مایه بریزید و هم بزنید. اكنون هویج و نارگیل را نیز افزوده و مایه كیك را مخلوط نمائید. آنگاه مایه فراهم كرده را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر بپزید. كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد آنها را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانید و روی هم قرار دهید.
اینك رو و اطراف كیك را نیز با مارمالاد بپوشانید و در صورت دلخواه، روی كیك خمیر فوندانت بكشید. همچنین میتوانید كیك را با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.
یادآوری: میتوانید روی كیك پودر شكر بپاشید و آن را بدون استفاده از خمیر فوندانت، سرو كنید.