Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 10:11

13
اسفند
شکلات بادامی

شکلات بادامی

طرز تهیه شکلات بادامی

شکلات بادامی

 

 

مواد لازم برای 50 عدد:

 

پودر بادام ................................................... ۲۵۰ گرم

پودر قند...................................................... ۲۵۰ گرم

سفیده‌ی تخم‌مرغ كوچك................................. یك عدد

گیلاس شكری شده....................................... ۲۵ عدد

شكلات سیاه.............................................. ۳۰۰ گرم

شكلات شیری جهت تزئین............................ به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط كنید. سفیده‌ی تخم‌مرغ را با چنگال كمی بزنید و كم‌كم به مخلوط بادام و پودر قند اضافه كنید تا خمیر بادام حاصل شود، اینك خمیر را كمی ورز دهید و در صورت چسبنده بودن خمیر از كمی پودر قند و در صورت خشك بودن خمیر از كمی سفیده‌ی تخم‌مرغ استفاده كنید. خمیر بادام را با وردنه‌به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر گردی به قطر ۳ سانتیمتر برش بزنید روی هر برش از خمیر را یك نیمه گیلاس شكری قرار دهید و بعد آنها را با شكلات سیاه ذوب شده بپوشانید. حالا شكلات شیری ذوب كرده را در قیف كاغذی بریزید. شكلات‌های بادامی را روی توری سیمی بگذارید و با شكلات ذوب شده روی آن‌ها را تزئین كنید.

یادآوری: چنانچه گیلاس شكری در دسترس نبود می‌توانید از مربای آلبالوی بدون شربت نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شکلات بادامی تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز