شکلات بادامی
مواد لازم برای 50 عدد:
پودر بادام ................................................... ۲۵۰ گرم
پودر قند...................................................... ۲۵۰ گرم
سفیدهی تخممرغ كوچك................................. یك عدد
گیلاس شكری شده....................................... ۲۵ عدد
شكلات سیاه.............................................. ۳۰۰ گرم
شكلات شیری جهت تزئین............................ به میزان لازم
روش تهیه :
پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط كنید. سفیدهی تخممرغ را با چنگال كمی بزنید و كمكم به مخلوط بادام و پودر قند اضافه كنید تا خمیر بادام حاصل شود، اینك خمیر را كمی ورز دهید و در صورت چسبنده بودن خمیر از كمی پودر قند و در صورت خشك بودن خمیر از كمی سفیدهی تخممرغ استفاده كنید. خمیر بادام را با وردنهبه ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر گردی به قطر ۳ سانتیمتر برش بزنید روی هر برش از خمیر را یك نیمه گیلاس شكری قرار دهید و بعد آنها را با شكلات سیاه ذوب شده بپوشانید. حالا شكلات شیری ذوب كرده را در قیف كاغذی بریزید. شكلاتهای بادامی را روی توری سیمی بگذارید و با شكلات ذوب شده روی آنها را تزئین كنید.
یادآوری: چنانچه گیلاس شكری در دسترس نبود میتوانید از مربای آلبالوی بدون شربت نیز استفاده كنید.