کیک عسل و دارچین
مواد لازم برای 16 قطعه
كرهی ذوب كرده................................... ۱۷۵ گرم
شكر قهوهای........................................ ۵۰ گرم
عسل............................................... ۲۵۰ گرم
آرد................................................... ۲۷۵ گرم
بیكینگپودر........................................ یكونیم قاشق چایخوری
مخلوط زنجفیل و جوز هندی.................. ۲ قاشق چایخوری
تخممرغ............................................ ۲ عدد
شیر............................................... ۱۵۰ میلیلیتر
دارچین........................................... ۱ قاشق چایخوری
روش تهیه :
قالبی به ابعاد ۱۸ف۲۸ سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید.
كره، شكر و ۱۷۵ گرم از عسل را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی كه شكر و عسل حل شود (ولی مایه به جوش نیاید). آرد، بیكینگپودر و ادویهها را با هم مخلوط سازید و در كاسهای الك كنید. وسط آرد را گود سازید. مایهی عسل، تخممرغها و شیر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. حالا مایهی آماده را در قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۵۰-۶۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود. باقیماندهی عسل را گرم كنید و با دارچین مخلوط سازید. پس از بیرون آوردن كیك از فر، حفرههای كوچكی با خلال چوبی در سطح كیك ایجاد كنید و مخلوط عسل و دارچین را روی آن بریزید تا كاملا در كیك نفوذ كند. پس از خنك شدن، كیك را از قالب بیرون آورید و به شكل مربعهای كوچك برش بزنید.
یادآوری: تعداد قطعهها، بستگی به اندازهی برشهای شما دارد.