Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:11

12
اسفند
کیک عسل و دارچین

کیک عسل و دارچین

طرز تهیه کیک عسل و دارچین

کیک عسل و دارچین

 

 

مواد لازم برای 16 قطعه

 

كره‌ی ذوب كرده................................... ۱۷۵ گرم

شكر قهوه‌ای........................................ ۵۰ گرم

عسل............................................... ۲۵۰ گرم

آرد................................................... ۲۷۵ گرم

بیكینگ‌پودر........................................ یك‌ونیم قاشق چایخوری

مخلوط زنجفیل و جوز هندی.................. ۲ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ............................................ ۲ عدد

شیر............................................... ۱۵۰ میلی‌لیتر

دارچین........................................... ۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

قالبی به ابعاد ۱۸ف۲۸ سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید.

كره، شكر و ۱۷۵ گرم از عسل را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی كه شكر و عسل حل شود (ولی مایه به جوش نیاید). آرد، بیكینگ‌پودر و ادویه‌ها را با هم مخلوط سازید و در كاسه‌ای الك كنید. وسط آرد را گود سازید. مایه‌ی عسل، تخم‌مرغ‌ها و شیر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. حالا مایه‌‌ی آماده را در قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۵۰-۶۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود. باقیمانده‌ی عسل را گرم كنید و با دارچین مخلوط سازید. پس از بیرون آوردن كیك از فر، حفره‌های كوچكی با خلال چوبی در سطح كیك ایجاد كنید و مخلوط عسل و دارچین را روی آن بریزید تا كاملا در كیك نفوذ كند. پس از خنك شدن، كیك را از قالب بیرون آورید و به شكل مربع‌های كوچك برش بزنید.

یادآوری: تعداد قطعه‌ها، بستگی به اندازه‌ی برش‌های شما دارد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک عسل و دارچین تعداد بازديد: 2405 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز