کیک لبو
مواد لازم برای 10 نفر :
لبو........................................ ۲۵۰ گرم
كره....................................... ۲۵۰ گرم
پوست لیموی رنده شده.............. ۳ قاشق چایخوری
شكر...................................... ۱۸۰ گرم
تخممرغ..................................... ۴ عدد
آرد ........................................۳۰۰ گرم
بیكینگپودر .................................۲ قاشق چایخوری
كشمش ریز ...........................۱۵۰ گرم
طرز تهیه :
لبو را پوست بگیرید و با رندهی ریز رنده كنید. كره، پوست لیمو و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی خوب بزنید تا سبك شود و رنگ آن روشن گردد. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخممرغ، مایه را یك دقیقه هم بزنید. همزن را خاموش كنید و مخلوط آرد و بیكینگپودر، و كشمش و لبو را اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر مخلوط شود. مایهی كیك را در قالبی به قطر ۲۰ سانتیمتر - كه آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید - بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت و نیم قرار دهید. پس از بیرون آوردن كیك از فر، و پس از ۱۰ دقیقه كیک را از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قراردهید تا كاملاً خنک شود. سپس آن را روی ظرف زیبائی بگذارید و در صورت تمایل، روی كیك را با پودر قند تزئین كنید.