بستنی شاتوت
مواد لازم برای 4 نفر :
شاتوت ....................................... ۵۰۰ گرم
شكر ........................................... ۷۵ گرم
آب ............................................... ۲ قاشق سوپخوری
خامه ی فرم گرفته ...................... ۳۰۰ گرم
روش تهیه :
شاتوت را به همراه شكر و آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گاز بگذارید و گاهی هم بزنید تا شاتوت كمی نرم شود (حدود ۵ دقیقه). سپس مخلوط را از صافی عبور دهید و بگذارید خنک شود. پس از خنک شدن، در یخچال قرار دهید تا كاملا سرد شود. اكنون پوره ی حاصل را با خامه ی فرم گرفته مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید و ۲ ساعت در فریزر نگه دارید. پس از آن، بستنی را از فریزر خارج نمائید و با چنگال به هم بزنید تا یخ موجود در آن نرم و بستنی صاف و یكدست شود. حالا دوباره آن را در فریزر بگذارید و پس از ۲ ساعت از فریزر خارج كنید و با چنگال و یا داخل دستگاه غذاساز بزنید. این عمل را چند بار تكرار كنید تا از یخ زدن بستنی جلوگیری شود.