Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:49

9
اسفند
بستنی شاتوت

بستنی شاتوت

طرز تهیه بستنی شاتوت

بستنی شاتوت

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

شاتوت ....................................... ۵۰۰ گرم

شكر ........................................... ۷۵ گرم

آب ............................................... ۲ قاشق سوپخوری

خامه ی فرم گرفته ...................... ۳۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

شاتوت را به همراه شكر و آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گاز بگذارید و گاهی هم بزنید تا شاتوت كمی نرم شود (حدود ۵ دقیقه). سپس مخلوط را از صافی عبور دهید و بگذارید خنک شود. پس از خنک شدن، در یخچال قرار دهید تا كاملا  سرد شود. اكنون پوره ی حاصل را با خامه ی فرم گرفته مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید و ۲ ساعت در فریزر نگه دارید. پس از آن، بستنی را از فریزر خارج نمائید و با چنگال به هم بزنید تا یخ موجود در آن نرم و بستنی صاف و یكدست شود. حالا  دوباره آن را در فریزر بگذارید و پس از ۲ ساعت از فریزر خارج كنید و با چنگال و یا داخل دستگاه غذاساز بزنید. این عمل را چند بار تكرار كنید تا از یخ زدن بستنی جلوگیری شود.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، بستنی شاتوت، vآموزش آشپزی تعداد بازديد: 457 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز