تارت گلابی
مواد لازم برای 6 عدد:
پودر شكر .....................................۷۰ گرم
كره یا مارگارین ..............................۱۷۰ گرم
وانیل ............................................یک هشتم قاشق چایخوری
زرده ی تخم مرغ .............................۱ عدد
آرد ...........................................۱۷۵ گرم
بیكینگ پودر ..............................یک چهارم قاشق چایخوری
فندق آسیاب كرده .......................۶۰ گرم
مواد لا زم میانی:
كره .....................................۵۰ گرم
شكر قهوه ای ......................۶۵ گرم
آب سیب ............................۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
گلا بی خرد كرده .....................۱ عدد
فندق خرد كرده ...............۶۰ گرم
روش تهیه :
۶ عدد قالب متوسط تارت را در نظر بگیرید. پودر شكر را با كره مخلوط كنید و وانیل را همراه با زرده ی تخم مرغ به آن بیفزائید. سپس آرد، بیكینگ پودر و فندق را افزوده و مواد فراهم شده را به صورت خمیر درآورید. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یک كیسهی نایلونی و در یخچال استراحت دهید. آنگاه در قالب های مخصوص تارت پهن كنید و روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و كمی حبوبات روی كاغذ بریزید تا سطح خمیر بالا نیاید. سپس در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. حالا كاغذ و حبوبات را بردارید و ۱۲ دقیقه ی دیگر بپزید تا زمانی كه طلا ئی شود. بعد از خنک شدن، آن را با مواد میانی پر كنید.
روش تهیه ی مواد میانی:
در ظرف مناسبی كره، شكر و آب سیب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر آن حل شود و مایه كمی غلیظ گردد. سپس گلا بی را – كه به تكه های یک سانتیمتری برش داده اید – همراه با فندق خرد كرده به شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. بعد از كمی خنک شدن، داخل تارت ها را پر كنید.