Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 05:32

11
مرداد
شکر پاره

شکر پاره

پودر شكر، وانیل و كره را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآ‌ید. آ‌نگاه تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه و خوب مخلوط كنید.

ماه منیر نوری

 

 

مواد لازم برای حدود 25 عدد

پودر شكر                        ۱۰۰ گرم

وانیل                              كمی

كره                               ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ                         ۳ عدد

آرد                                ۵۰۰ گرم

بیكینگ‌پودر                    ۲ قاشق چایخوری

پودر بادام                      ۳ قاشق سوپخوری

كنجد                           ۱ پیمانه

مواد لازم برای شربت

شكر                           ۴۰۰ گرم

آب                             ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

آبلیمو                        ۱ قاشق سوپخوری

روش تهیه شکر پاره

پودر شكر، وانیل و كره را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآ‌ید. آ‌نگاه تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه و خوب مخلوط كنید. آ‌رد و بیكینگ‌پودر را با هم الک كنید و با پودر بادام به مایه بیفزائید تا مواد به شكل خمیر درآ‌ید. از خمیر به اندازه توپ‌های كوچک درآ‌ورید و در سینی فر بچینید.

بعد روی آ‌ن زرده  تخم‌مرغ بمالید و كنجد بپاشید. سپس در فر گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه  فارنهایت، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و پس از درآ‌وردن از فر، روی آ‌نها شربت بریزید.

روش تهیه شربت

شكر و آ‌ب را بجوشانید و آ‌بلیمو  را به آ‌ن بیفزائید.

 

برچسب ها: شکر، شکر پاره، روش تهیه شکر پاره، مواد لازم شکر پاره، آموزش شکر پاره، پاره، آشپزی با شکر پاره تعداد بازديد: 684 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز