ماه منیر نوری
مواد لازم برای حدود 25 عدد
پودر شكر ۱۰۰ گرم
وانیل كمی
كره ۱۵۰ گرم
تخممرغ ۳ عدد
آرد ۵۰۰ گرم
بیكینگپودر ۲ قاشق چایخوری
پودر بادام ۳ قاشق سوپخوری
كنجد ۱ پیمانه
مواد لازم برای شربت
شكر ۴۰۰ گرم
آب ۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه شکر پاره
پودر شكر، وانیل و كره را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید. آنگاه تخممرغها را دانه دانه اضافه و خوب مخلوط كنید. آرد و بیكینگپودر را با هم الک كنید و با پودر بادام به مایه بیفزائید تا مواد به شكل خمیر درآید. از خمیر به اندازه توپهای كوچک درآورید و در سینی فر بچینید.
بعد روی آن زرده تخممرغ بمالید و كنجد بپاشید. سپس در فر گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و پس از درآوردن از فر، روی آنها شربت بریزید.
روش تهیه شربت
شكر و آب را بجوشانید و آبلیمو را به آن بیفزائید.