Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:26

5
اسفند
قرابیه

قرابیه

طرز تهیه قرابیه

قرابیه

 

 

مواد لازم برای 6 تا 7 عدد:

 

سفیده ی تخم مرغ .....................................۲ عدد

پودر بادام پوست گرفته...............................۹۰ گرم

شكر ......................................................۱۵۰ گرم

پسته ی خرد شده برای تزئین  ...................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

داخل ظرفی سفیده ی تخم مرغ، پودر بادام و شكر را با هم مخلوط كنید و در ظرف را ببندید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از زمان سپری شده، مخلوط را ۱۰ تا ۱۵ بار از چرخ گوشت رد كنید. چنانچه مخلوط چرخ شده شل باشد، كمی آرد برنج (در حدی كه سفت نشود) و اگر سفت باشد كمی سفیده ی تخم مرغ اضافه كنید (باید در حد خامه ی فرم گرفته باشد). حالا  مایه ی آماده را داخل قیف بدون ماسوره بریزید و در سینی چرب نشده ای كه از قبل كف آن كاغذ پهن كرده اید، با فاصله بریزید. سطح شیرینی ها را با پسته ی خرد شده بپوشانید و در طبقه ی وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن، با دقت از كاغذ جدا كنید.

یادآوری: قرابیه را در ظرف دردار نگه دارید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، قرابیه تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز