Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:16

15
اردیبهشت
شیرینی مشهدی

شیرینی مشهدی

روش تهیه شیرینی مشهدی

آرزو گنجی

 

 

 

مواد لازم برای 35 عدد

آرد                              500 گرم

روغن صاف                   250 گرم

پودر شكر                     100 گرم

شیر خشك                  20 گرم

عسل                         2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                      2 عدد

وانیلین                       یك‌چهارم قاشق چایخوری

آب                            4 قاشق چایخوری

مارمالاد توت فرنگی     1 پیمانه

شكلات سیاه آبكرده    100 گرم

 روش تهیه شیرینی مشهدی

آرد و روغن را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید تا خمیر شود. آن‌گاه پودر شكر، شیر خشك، عسل، تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و آب را در كاسه دیگری بریزید و با قاشق مخلوط كنید. سپس این مخلوط را كم‌كم به خمیر بیفزائید (این خمیر كاملاً چسبنده است).

حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را اندكی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.

خمیرهای برش خورده را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. شیرینی را روی پنجره سیمی خنك كنید و هر دو عدد را با مارمالاد به هم بچسبانید و با شكلات بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، شیرینی مشهدی، روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی با شکلات تعداد بازديد: 1010 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز