آرزو گنجی
مواد لازم برای 35 عدد
آرد 500 گرم
روغن صاف 250 گرم
پودر شكر 100 گرم
شیر خشك 20 گرم
عسل 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آب 4 قاشق چایخوری
مارمالاد توت فرنگی 1 پیمانه
شكلات سیاه آبكرده 100 گرم
روش تهیه شیرینی مشهدی
آرد و روغن را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید تا خمیر شود. آنگاه پودر شكر، شیر خشك، عسل، تخممرغها، وانیلین و آب را در كاسه دیگری بریزید و با قاشق مخلوط كنید. سپس این مخلوط را كمكم به خمیر بیفزائید (این خمیر كاملاً چسبنده است).
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیمساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را اندكی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
خمیرهای برش خورده را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. شیرینی را روی پنجره سیمی خنك كنید و هر دو عدد را با مارمالاد به هم بچسبانید و با شكلات بیارائید.