مژگان فرهنگ
مواد لازم شیرینی گردوئی با مارمالاد آلبالو
برای حدود 40 عدد
آرد 300 گرم
بیکینگ پودر یكدوم قاشق چایخوری
گردوی آسیاب كرده 90 گرم
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
دارچین یك هشتم قاشق چایخوری
شکر 50 گرم
کرة سرد و خرد كرده 125 گرم
پودرشکر 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد درشت
اسانس وانیل 1 قاشق جایخوری
مارمالاد آلبالو 100 گرم
پودر شکر و پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی گردوئی با مارمالاد آلبالو
آرد، بیکینگپودر، گردو، نمک، دارچین و شکر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه دستگاه را روشن كنید تا كره با این مواد مخلوط شود. سپس پودر شكر، تخممرغ و وانیل را افزوده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم كرده را در كیسة نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید. از وسط نیمی از خمیرها، با برشگر قلبهای كوچكی درآورید و در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد، بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید. همینكه شیرینیها خنك شدند، آنها را دو تا دو تا با مارمالاد بچسبانید و با پودر شكر و پودر پسته بیارائید.