سعید بابارحیمی
مواد لازم برای 50 عدد
روغن صاف 120 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
خامه صبحانه 200 گرم
اسانس وانیل یكدوم قاشق چایخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
آرد 300 گرم
مواد لازم میانی
خرمای بدون هسته 200 گرم
گردوی خرد كرده 100 گرم
هل سائیده 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده یكهشتم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
زرده تخممرغ 1 عدد
اسانس وانیل یكچهارم قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
زعفران حلكرده اندكی
روش تهیه شیرینی خرمائی
روغن، زردههای تخممرغ، خامه، وانیل، شیر و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم نمائید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید.
سپس از آن 5 نوار مستطیل شكل، به اندازة 6 × 20 سانتیمتر ببرید و مواد میانی را رویشان بریزید و صاف كنید. حالا خمیرها را از قسمت طولشان رول نمائید و در سینی شیرینیپزی بگذارید. اكنون روی خمیر را قدری تخت كنید و مواد رویه را رویشان بمالید.
سینی را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به اندازة 2 سانتیمتر ببرید و برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
یادآوری: برای تهیه مایه رویه؛ همه مواد را با هم مخلوط كنید.