Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:46

29
اردیبهشت
بیسكویت نارگیل و پرتقال

بیسكویت نارگیل و پرتقال

روش تهیه بیسكویت نارگیل و پرتقال

مریم امیری

 

 

 

مواد لازم برای 60- 70 عدد

كره    ‌                                                     125 گرم

پوست پرتقال رنده كرده                             2 قاشق چایخوری

پودر شكر                                                220 گرم

تخم‌مرغ                                                  1 عدد

پودر نارگیل                                              90 گرم

آب پرتقال                                               3 قاشق سوپخوری

آرد                                                        300 گرم

بیكینگ‌پودر                                           1 قاشق چایخوری

مربای پوست پرتقال بدون شربت             85 گرم

پودر نارگیل (اضافی)                               به میزان لازم

 روش تهیه بیسكویت نارگیل و پرتقال

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، پوست پرتقال، پودر شكر و تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود.

آن‌گاه پودرنارگیل و آب پرتقال را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. سپس مخلوط الك كرده آرد و بیكینگ‌‌پودر را نیز به این مایه بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی بچینید.

اینك قدری مربای پوست پرتقال و پودر نارگیل (اضافی) رویشان بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. مراقب باشید كه این شیرینی در سینی خنك شود. سپس آن را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

 

برچسب ها: بیسکویت، مواد لازم بیسکویت، آموزش بیسکویت، بیسکویت با نارگیل، بیسکویت با پرتقال، تهیه بیسکویت نارگیلی، تهیه بیسکویت پرتقالی تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز