مریم امیری
مواد لازم برای 60- 70 عدد
كره 125 گرم
پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری
پودر شكر 220 گرم
تخممرغ 1 عدد
پودر نارگیل 90 گرم
آب پرتقال 3 قاشق سوپخوری
آرد 300 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
مربای پوست پرتقال بدون شربت 85 گرم
پودر نارگیل (اضافی) به میزان لازم
روش تهیه بیسكویت نارگیل و پرتقال
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، پوست پرتقال، پودر شكر و تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود.
آنگاه پودرنارگیل و آب پرتقال را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. سپس مخلوط الك كرده آرد و بیكینگپودر را نیز به این مایه بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی بچینید.
اینك قدری مربای پوست پرتقال و پودر نارگیل (اضافی) رویشان بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. مراقب باشید كه این شیرینی در سینی خنك شود. سپس آن را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.