Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:59

29
اردیبهشت
كیك دوشس

كیك دوشس

روش تهیه كیك دوشس

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

شكر                                                       75 گرم

بادام پوست كنده                                      70 گرم

كره                                                        75 گرم

وانیلین                                                   یك‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                                           1 عدد

آرد                                                         75 گرم

خلال بادام برشته و خرد كرده برای تزئین     به میزان لازم

كرم گاناش                                              به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه كرم پرتقال

زرده تخم‌مرغ                                            5 عدد

شكر                                                      100 گرم

پوست پرتقال رنده كرده                            1 قاشق چایخوری

آرد                                                        10 گرم

آرد ذرت                                                 10 گرم

آب پرتقال                                              200 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه + یك سوم پیمانه)

كره                                                       30 گرم

ژلاتین                                                    2 ورق

 روش تهیه كیك دوشس

شكر و بادام را در كاسه ‌دستگاه غذاساز بریزید و بادام را آسیاب كنید. آن‌گاه كره، وانیلین، زرده تخم‌مرغ و آرد را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و سه دایره به قطر 18 سانتیمتر، از آن ببرید.

اكنون دایره‌های خمیر را روی سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید و بگذارید در سینی خنك شوند. آن‌گاه یكی از لایه‌های پخته شده كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید.

كرم گاناش و كرم پرتقال را در دو كیسه شیرینی‌پزی، دارای ماسوره‌ ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و به طور یك در میان، حلقه‌هائی از هر دو كرم را روی كیك بریزید. به گونه‌ای كه روی كیك را كاملاً بپوشاند. سپس لایه بعدی كیك را رویش بگذارید و هر دو كرم را رویش بریزید (مانند لایه‌اول).

حالا آخرین لایه كیك را رویش بگذارید و اطراف كیك را با كرم گاناش بپوشانید. بادام  خرد كرده را به اطراف كیك بچسبانید و روی آن را با پودر شكر بیارائید. در صورت دلخواه می‌توانید گل‌هائی از كرم گاناش، روی كیك بریزید. اكنون كیك را یك شب و یا دست‌كم شش ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه كرم پرتقال

زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر و پوست پرتقال، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس آب پرتقال را درون مایه‌فراهم كرده بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود و پس از آن، كره را درون كرم بریزید.

اكنون ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینكه نرم شد، آبش را دور بریزید و ژلاتین را به كرم بیفزائید. اینك كرم را از روی حرارت بردارید، رویش را با سلفون بپوشانید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.

روش تهیه كرم گاناش

125 گرم خامه‌ صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه 200 گرم شكلات تلخ یا شیری خرد كرده را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شكلات در خامه آب شود. سپس كرم را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

برچسب ها: کیک، روش تهیه کیک، آموزش کیک، کیک دوشس، کرم پرتقال، کرم گاناش تعداد بازديد: 714 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز