Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:46

19
آبان
كيك پنير و توت فرنگی

كيك پنير و توت فرنگی

قالب دوازده‌تائی مافین را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید.

سحر سامانی

 

مواد لازم كيك پنير و توت فرنگی

برای 12 عدد 

كره                                                     50 گرم

آب                                                      3 قاشق سوپخوری

روغن مایع                                            1 قاشق سوپخوری

شكر                                                   1 قاشق سوپخوری

نمك                                                    1 پینچ

آرد                                                      150 گرم

مارمالاد توت فرنگی گرم كرده برای تزئین     به میزان لازم

توت فرنگی نیمه كرده برای تزئین              به میزان لازم

پودر پسته برای تزئین            به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه كرم پنیر

پنیر خامه‌ای                   250 گرم

پوست لیموی رنده كرده    از یك لیمو

پودر شكر                       50 گرم

تخم مرغ                        2 عدد

اسانس وانیل                  یك دوم قاشق چایخوری

خامه صبحانه                  100 میلی لیتر

آبلیمو                            از یك لیمو 

روش تهیه كيك پنير و توت فرنگی

قالب دوازده‌تائی مافین را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، آب، روغن، شكر و نمك را در ظرف نسوزی بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بگذارید تا كره آب شود. آن‌گاه ظرف را از فر درآورید و آرد را به مخلوط كره بیفزائید و هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید. حالا خمیر را در قالب دیواره كوتاه مناسبی، به صورت یك لایه نازك پهن كنید و بیسكویت را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید تا طلائی رنگ شود.

اكنون صبر كنید تا بیسكویت كره‌ای فراهم كرده، خنك شود. سپس آن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پودر كنید. حالا هر‌بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری سر صاف از بیسكویت آسیاب كرده بردارید و در كپسول‌‌های كاغذی بریزید و قدری بفشارید. آن‌گاه قالب را تا آماده شدن كرم پنیر، در یخچال نگه دارید. اینك كرم پنیر را فراهم كنید و روی بیسكویت در قالب بریزید. سپس قالب را در فر بگذارید و كیك پنیر را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه كرم ببندد، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون كیك پنیر را از فر درآورید و بگذارید قدری خنك شود. سپس آن را با مارمالاد توت فرنگی، توت فرنگی و پودر پسته بیارائید.

روش تهیه كرم پنیر: پنیر خامه‌ای، پوست لیمو و پودر شكر را در كاسه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا تخم مرغ با مواد قبل مخلوط شود. حالا خامه و آبلیمو را بیفزائید و هم بزنید تا كرم یكدستی فراهم شود.

 

برچسب ها: آموزش کیک، كيك پنير و توت فرنگی، مواد لازم كيك پنير و توت فرنگی، کیک پنیر، کیک توت فرنگی تعداد بازديد: 881 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز