چیز کیک شکلاتی
مواد لازم برای 10 نفر :
بیسكویت شكلا تی ساده .................................۲۵۰ گرم
كره ی ذوب شده ...............................................۷۵ گرم
پنیر خامه ای ..............................................۵۰۰ گرم
شكر .......................................................... ۷۵ گرم
تخم مرغ .........................................................۲ عدد
شكلا ت سیاه ذوب شده ................................۲۰۰ گرم
كمپوت آلبالو ..................................................۱ قوطی (۴۲۵ گرمی)
روش تهیه :
قالبی كمربندی به قطر ۲۴ سانتیمتر را چرب كنید. بیسكویت را آسیاب كنید تا كاملا نرم شود. سپس با كره مخلوط و داخل قالب پرس كنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. آنگاه پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد تخم مرغ ها را یكی یكی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا شكلا ت و آلبالوی هسته گرفته را به مایه اضافه و همه مواد را با هم تركیب كنید و در قالب بریزید و در فری كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد گرم كرده اید، به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن، روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید تا كاملا سفت شود. سپس آن را با شكلا ت سفید و سیاه تزئین كنید.
یادآوری!
آلبالوها را روی حوله ی كاغذی بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود.
شكلا ت ذوب شده، باید كاملا سرد شود و بعد به مواد اضافه گردد.