Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:44

3
اسفند
ترافل بادامی

ترافل بادامی

طرز تهیه ترافل بادامی

ترافل بادامی

 

 

مواد لازم برای حدود 35 تا 40 عدد:

 

شكلا ت سیاه .....................................۱۵۰ گرم

كره ی ذوب شده...................................۵۰ گرم

خامه....................................................۲ قاشق سوپ خوری

مارمالا د پرتقال (به دلخواه) .....................۲ قاشق سوپ خوری

بیسكویت ساده پودر شده...................۱۵۰ گرم

بادام پودر شده  ...............................۱۰۰ گرم

شكلا ت سیاه  ................................۱۵۰ گرم (جهت تزئین)

شكلا ت شیری و یا سفید .................۱۵۰ گرم (جهت تزئین)

 

روش تهیه :

 

شكلا ت را در ظرفی مناسب بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. از روی حرارت بردارید، بعد كره، خامه و مارمالا د را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا به شكل سس شكلا ت درآید. در ظرف دیگری، بیسكویت و بادام را با هم مخلوط كنید. سپس مخلوط شكلا ت را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. بعد به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا كمی سفت شود. سپس گلوله های كوچكی درست كنید و در شكلا ت سیاه بغلتانید و با شكلا ت سفید و یا شیری تزئین كنید و در یخچال بگذارید تا كاملا  خودش را بگیرد.

یادآوری!

می توانید شكلا ت ها را در كاغذ مخصوص شكلا ت بگذارید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترافل بادامی تعداد بازديد: 597 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز