ترافل بادامی
مواد لازم برای حدود 35 تا 40 عدد:
شكلا ت سیاه .....................................۱۵۰ گرم
كره ی ذوب شده...................................۵۰ گرم
خامه....................................................۲ قاشق سوپ خوری
مارمالا د پرتقال (به دلخواه) .....................۲ قاشق سوپ خوری
بیسكویت ساده پودر شده...................۱۵۰ گرم
بادام پودر شده ...............................۱۰۰ گرم
شكلا ت سیاه ................................۱۵۰ گرم (جهت تزئین)
شكلا ت شیری و یا سفید .................۱۵۰ گرم (جهت تزئین)
روش تهیه :
شكلا ت را در ظرفی مناسب بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. از روی حرارت بردارید، بعد كره، خامه و مارمالا د را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا به شكل سس شكلا ت درآید. در ظرف دیگری، بیسكویت و بادام را با هم مخلوط كنید. سپس مخلوط شكلا ت را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. بعد به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا كمی سفت شود. سپس گلوله های كوچكی درست كنید و در شكلا ت سیاه بغلتانید و با شكلا ت سفید و یا شیری تزئین كنید و در یخچال بگذارید تا كاملا خودش را بگیرد.
یادآوری!
می توانید شكلا ت ها را در كاغذ مخصوص شكلا ت بگذارید.