فرنی
مواد لازم :
شكر ........................................۸۰ گرم
آرد برنج......................................۲ قاشق سوپ خوری
شیر ......................................۵۵۰ میلی لیتر
گلا ب......................................۲ قاشق سوپ خوری
تخم خرفه برای تزئین.................۱ قاشق مرباخوری
روش تهیه :
شكر و آرد برنج را در ظرفی بریزید و شیر را به تدریج به آن اضافه كنید. مایه را روی حرارت ملا یم قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر گلا ب را اضافه كنید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و با تخم خرفه تزئین كنید.