کیک توت فرنگی
مواد لا زم برای۸ تا ۱۰ نفر
تخم مرغ .............................................۶ عدد
شكر................................................ ۱۵۰ گرم
آرد.....................................................۱۲۵ گرم
آرد ذرت............................................. ۲۵ گرم
بیكینگ پودر ........................................چ قاشق چای خوری
آب جوش...........................................ح پیمانه
وانیل............................................... ح قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته.............................. ۷۵۰ گرم
توت فرنگی.................................... ۵۰۰ گرم
رنگ صورتی مخصوص شیرینی........... چند قطره
گل طبیعی ...................................به میزان لا زم
روش تهیه :
كف قالبی به شكل قلب و به گنجایش دو لیتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. زرده های تخم مرغ را به همراه شكر و آبجوش، با همزن برقی بزنید تا كم رنگ و غلیظ شود، بعد وانیل را افزوده و با مواد مخلوط نمایید.
در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مخلوط زرده را با سفیده تركیب كرده، سپس آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را بیفزایید و به صورت دورانی و به آرامی با هم مخلوط كرده و داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت تقریبی یک ساعت بپزید. پس از خارج كردن كیک از فر، آن را داخل قالب خنک كنید.
آن گاه كیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم نموده، هر یک از لا یه ها را با شربت ساده و یا آب كمپوت، كمی مرطوب كنید و با خامه فرم گرفته كه كمی رنگ صورتی به آن افزوده اید، پوشش دهید و برش هایی از توت فرنگی، روی آن بگذارید، لا یه های كیک را با فشار دادن، به هم بچسبانید و سپس رو و اطراف آن را با خامه فرم گرفته پوشانده و به صورت نامنظم، خطوطی منحنی روی كیک ایجاد نموده و در صورت تمایل با گل طبیعی تزیین كنید.