شیرینی زنجبیلی
مواد لازم برای تهیه 1/5 کیلوگرم:
روغن ..............................۴۰۰ گرم
پودر شكر..........................۳۲۵ گرم
تخم مرغ ...........................۳ عدد
پودر زنجبیل.......................۴۰ گرم
پودرخمیرمایه ...................یک قاشق چای خوری
آب ولرم..........................۶۰ میلی لیتر(یک چهارم پیمانه)
آرد ................................۷۵۰ تا ۹۰۰ گرم *
روش تهیه :
ابتدا روغن نرم شده در دمای اتاق را با پودر شكر بزنید تا نرم و سبک شود بعد تخم مرغ ها را اضافه كرده خوب مخلوط كنید سپس خمیرمایه را در آب ولرم ریخته و صبر كنید تا عمل آید و به مواد بیفزایید. در ظرف دیگری آرد و پودر زنجبیل را الک كرده و به مایه اضافه كنید و پیوسته هم بزنید. توجه داشته باشید آرد را تا جایی بیفزایید كه خمیر حاصله به دست نچسبد، این خمیر بهتر است یكی دو ساعت بماند (می توانید مقدار زنجبیل را به دلخواه كم یا زیاد كنید) سپس خمیر را با وردنه نازک كرده و با پیسه۱ یا چنگال روی آن را سوراخ كنید و با كاتر به اشكال مختلف (گرد یا بته جقه و...) برش زده و داخل سینی چرب شده بچینید و در فر گرم شده با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه بپزید.
۱– پیسه وسیله ای است كه سرسوزنی شكل دارد.