پای سیب
مواد لازم خمیر :
آرد..............................................۳۰۰ گرم
كره ............................................۲۰۰ گرم
پودر شكر ....................................۲۰۰ گرم
تخم مرغ .....................................یک عدد
وانیل...........................................یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم میانی :
سیب .......................................۱ كیلوگرم
شكر .......................................یک چهارم پیمانه (۳۵ گرم)
كره............................................۵۰ گرم
دارچین.......................................۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
كره ی سرد را خرد كرده و با آرد مخلوط كنید. با نوک انگشتان كره را به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده های نان درآید; سپس پودر شكر و وانیل را افزوده و مخلوط كنید و در آخر كار با افزودن تخم مرغ مواد را خمیر كنید. آن را در كیسه ی نایلونی گذاشته و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
خمیر پای را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز كرده و داخل قالب تارت پهن كنید; سپس داخل آن را با مواد میانی پر كنید و روی آن را با خمیر كاملا بپوشانید وبا نوارهایی از خمیر تزیین كنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی:
سیب ها را به شكل مكعبی خرد كنید و با مقدار كمی آب و شكر بپزید; بعد كره و دارچین را افزوده و از روی حرارت بردارید; سپس اجازه دهید تا خنک شوند.