Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:42

29
بهمن
پای سیب

پای سیب

طرز تهیه زندگی آنلاین

پای سیب

 

 

مواد لازم خمیر : 

 

آرد..............................................۳۰۰ گرم

كره ............................................۲۰۰ گرم

پودر شكر ....................................۲۰۰ گرم

تخم مرغ .....................................یک عدد

وانیل...........................................یک چهارم قاشق چای خوری

 

مواد لازم میانی : 

 

سیب .......................................۱ كیلوگرم

شكر  .......................................یک چهارم پیمانه (۳۵ گرم)

كره............................................۵۰ گرم

دارچین.......................................۱ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه : 

 

كره ی سرد را خرد كرده و با آرد مخلوط كنید. با نوک انگشتان كره را به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده های نان درآید; سپس پودر شكر و وانیل را افزوده و مخلوط كنید و در آخر كار با افزودن تخم مرغ مواد را خمیر كنید. آن را در كیسه ی نایلونی گذاشته و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.

خمیر پای را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز كرده و داخل قالب تارت پهن كنید; سپس داخل آن را با مواد میانی پر كنید و روی آن را با خمیر كاملا  بپوشانید وبا نوارهایی از خمیر تزیین كنید و  در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

 

روش تهیه  مواد میانی:

سیب ها را به شكل مكعبی خرد كنید و با مقدار كمی آب و شكر بپزید; بعد كره و دارچین را افزوده و از روی حرارت بردارید; سپس اجازه دهید تا خنک شوند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، پای سیب، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز