مژگان فرهنگ
مواد لازم شيرينی سيب با رويۀ ترد
برای 24 برش
زردۀ تخممرغ 1 عدد
آرد 375 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
كره 250 گرم
شیر به میزان لازم
مواد لازم میانی
سیب خلالی خردكرده و پخته 3 عدد
گردوی خردكرده 80 گرم
شكر 200 گرم
دارچین دو و یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
سفیدۀ تخممرغ 1 عدد
شكر 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
روش تهیه شيرينی سيب با رويۀ ترد
زردۀ تخممرغ، آرد و نمك را در كاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید. آنگاه شیر را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را 2 قسمت كنید و نیمی از آن را در قالب چربكردۀ 20×30 سانتیمتری پهن كنید. حالا مایۀ میانی را رویش بریزید و باقیماندۀ خمیر را نیز روی این مایه پهن كنید.
اكنون سفیدهی تخممرغ را رویش بمالید و شكر و دارچین بپاشید. قالب را در فر گرمكرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50 – 55 دقیقه، بپزید.
روش تهیۀ مواد میانی: سیب، گردو، شكر و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.