Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 07:10

27
دی
مارمالاد سیب و گلابی

مارمالاد سیب و گلابی

روش تهیه مارمالاد سیب و گلابی

‌سحر سامانی

 

 

مواد لازم مارمالاد سیب و گلابی

سیب                                  3 عدد

گلابی                                 3 عدد

پرتقال                                 4 عدد

شكر                                  1 كیلو گرم

وانیلین                               یك چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه مارمالاد سیب و گلابی

سیب وگلابی را پوست بگیرید، خرد كنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه آب پرتقال‌ها را بگیرید و همراه با شكر به میوه‌ها بیفزائید و مخلوط كنید. سپس قابلمه را در حدود 5 دقیقه، روی حرارت تند بگذارید و گاهی مارمالاد را با قاشق چوبی هم بزنید.

حالا مارمالاد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و وانیلین را بیفزائید. اكنون دوباره مربا را روی حرارت قرار دهید و 5 دقیقه‌ی دیگر، آن را بجوشانید. سپس مارمالاد را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و پس از خنك شدن، در یخچال نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: روش تهیه مارمالاد سیب و گلابی، مارمالاد سيب و گلابي، مارمالاد سيب، مارمالاد گلابي، مواد لازم براي مارمالاد سيب و گلابي تعداد بازديد: 776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز