سحر سامانی
مواد لازم مارمالاد سیب و گلابی
سیب 3 عدد
گلابی 3 عدد
پرتقال 4 عدد
شكر 1 كیلو گرم
وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه مارمالاد سیب و گلابی
سیب وگلابی را پوست بگیرید، خرد كنید و در قابلمهی مناسبی بریزید. آنگاه آب پرتقالها را بگیرید و همراه با شكر به میوهها بیفزائید و مخلوط كنید. سپس قابلمه را در حدود 5 دقیقه، روی حرارت تند بگذارید و گاهی مارمالاد را با قاشق چوبی هم بزنید.
حالا مارمالاد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و وانیلین را بیفزائید. اكنون دوباره مربا را روی حرارت قرار دهید و 5 دقیقهی دیگر، آن را بجوشانید. سپس مارمالاد را در شیشهی استریل كرده بریزید و پس از خنك شدن، در یخچال نگه دارید.