Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 11:54

12
آبان
بِرانيـز

بِرانيـز

كره و هر دو شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم بِرانيـز

برای 4-6 نفر 

كره‌ی نرم                 100 گرم

شكر سفید ریز          100 گرم

شكر قهوه‌ای            100 گرم

تخم‌مرغ                   3 عدد

آرد                         150 گرم

بیكینگ‌پودر               یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر كاكائو                40 گرم

گردوی خرد كرده        90 گرم 

روش تهیه بِرانيـز

كره و هر دو شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر و پودركاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه‌ی فراهم كرده، بیفزائید. سپس گردو را نیز اضافه كنید و مایه‌ی به دست آمده‌ی برانیز را در ظرف مناسب و چربكرده مایكروویو به قطر 18 سانتیمتر دارای كاغذ روغنی، بریزید. اكنون برانیز را به مدت تقریبی 6 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات، بپزید و آن را 4 - 5 دقیقه، زیر گریل مایكروویو قرار دهید تا رطوبت روی برانیز برطرف شود.

 

برچسب ها: آشپزی با مایکروویو، بِرانيـز، مواد لازم بِرانيـز، روش تهیه بِرانيـز، شیرینی پزی با مایکروویو تعداد بازديد: 910 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز