لیلا آیاتی صفت
مواد لازم برای حدود 30 عدد
آرد 190 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
كره نرم 90 گرم
شكر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
ماست 80 میلیلیتر
مواد لازم برای تهیه آیسینگ
پودر شكر 300 گرم
كورن سیروپ یا گلوكز 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش دو و یكدوم قاشق چایخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
پودر كاكائو 1 قاشق چایخوری
روش تهیه شیرینی دورنگ شكلاتی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغ و وانیلین را بیفزائید. آنگاه مواد خشك و ماست را به طور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
سپس مایه فراهمكرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر بریزید و دایرههائی از آن را با فاصله روی سینی بگذارید. سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه شیرینیها را بپزید، همینكه شیرینیها خنك شدند، رویشان را با دو رنگ آیسینگ بیارائید.
روش تهیه آیسینگ: پودر شكر، كورن سیروپ، آبلیمو، وانیلین و آب را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. چنانچه آیسینگ سفت بود، اندكی آب به آن بیفزائید. سپس آن را دو قسمت كنید و به یك قسمت پودر كاكائو بیفزائید.