Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:32

19
خرداد
شیرینی پرتقال و لیمو

شیرینی پرتقال و لیمو

در ظرف مناسبی، سفیده‌ تخم‌مرغ و آبلیمو را با مفتول دستی بزنید. سپس پودر شكر را كم‌كم اضافه نمائید تا آیسینگ صاف و یكدست شود.

افسانه اسفندیاری

 

 

 

مواد لازم برای حدود 60 عدد

كره‌ نرم                             225 گرم

شكر                                140 گرم

زرده‌ تخم‌مرغ                     1 عدد

پوست پرتقال رنده كرده      2 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده كرده      1 قاشق چایخوری

آرد                                  280 گرم

نمك                               1 پینچ

ژله‌ شكری برای تزئین      حدود 60 عدد

روش تهیه‌ آیسینگ

سفیده‌ تخم‌مرغ               1 عدد

آبلیموی تازه                   2 قاشق سوپخوری

پودر شكر                      115 گرم

روش تهیه شیرینی پرتقال و لیمو

در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌ تخم‌مرغ، پوست پرتقال و پوست لیمو را بیفزائید و اندكی با همزن برقی بزنید. سپس مخلوط آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه‌ نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید.

حالا فر را با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید و با فاصله، در سینی بچینید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی‌ها را بپزید. همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، آنها را با آیسینگ و ژله‌های شكری، بیارائید.

روش تهیه‌ آیسینگ: در ظرف مناسبی، سفیده‌ تخم‌مرغ و آبلیمو را با مفتول دستی بزنید. سپس پودر شكر را كم‌كم اضافه نمائید تا آیسینگ صاف و یكدست شود.

 

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی پرتقال، شیرینی لیمو، روش تهیه شیرینی پرتقال، شیرینی و لیمو تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز