Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:33

19
خرداد
بستنی با روكش شكلات

بستنی با روكش شكلات

روش تهیه بستنی با روكش شكلات

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 12 عدد

شكلات صورتی رنگ                حدود 250 گرم

شكلات لیموئی                     حدود 250 گرم

شكلات سبزرنگ                   حدود 250 گرم

بستنی توت‌فرنگی                به میزان لازم

بستنی پسته                      به میزان لازم

بستنی وانیلی یا لیموئی       به میزان لازم

پودر ژله‌ دلخواهتان               1 بسته‌ی 100 گرمی

آب جوش                           250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب سرد                             60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

روش تهیه بستنی با روكش شكلات

قالب سیلیكونی دلخواهتان را به گنجایش تقریبی (هر كدام) یك دوم پیمانه، با شكلات بپوشانید و قالب را 5 دقیقه، در فریزر قرار دهید. آن‌گاه قالب را از فریزر درآورید و دوبار دیگر، داخل قالب را با شكلات بپوشانید. سپس داخل شكلات صورتی رنگ را با بستنی توت‌فرنگی، داخل شكلات لیموئی و شكلات سبزرنگ را با بستنی وانیلی و بستنی پسته‌ای پر كنید و قالب را نیم ساعت در فریزر نگه دارید.

حالا قالب را از فریزر درآورید و روی بستنی را با شكلات‌های همرنگ رنده كرده بپوشانید. اكنون قالب را دوباره در فریزر بگذارید تا بستنی كاملا سفت شود (حدود سه ساعت). اینك بستنی را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید پودر ژله را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و آب سرد را به آن بیفزائید. آن‌گاه ژله را در قالب مناسبی (مانند جعبه‌ باقلوا) بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد. سپس ژله را به مكعب‌های كوچك ببرید و با بستنی مخلوط كنید و بعد در قالب بریزید.

 

 

برچسب ها: بستنی، روش تهیه بستنی، بستنی با روکش، آموزش بستنی با روکش، بستنی با روکش شکلات، بستنی و شکلات، مواد لازم بستنی تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز