افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 12 عدد
شكلات صورتی رنگ حدود 250 گرم
شكلات لیموئی حدود 250 گرم
شكلات سبزرنگ حدود 250 گرم
بستنی توتفرنگی به میزان لازم
بستنی پسته به میزان لازم
بستنی وانیلی یا لیموئی به میزان لازم
پودر ژله دلخواهتان 1 بستهی 100 گرمی
آب جوش 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آب سرد 60 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
روش تهیه بستنی با روكش شكلات
قالب سیلیكونی دلخواهتان را به گنجایش تقریبی (هر كدام) یك دوم پیمانه، با شكلات بپوشانید و قالب را 5 دقیقه، در فریزر قرار دهید. آنگاه قالب را از فریزر درآورید و دوبار دیگر، داخل قالب را با شكلات بپوشانید. سپس داخل شكلات صورتی رنگ را با بستنی توتفرنگی، داخل شكلات لیموئی و شكلات سبزرنگ را با بستنی وانیلی و بستنی پستهای پر كنید و قالب را نیم ساعت در فریزر نگه دارید.
حالا قالب را از فریزر درآورید و روی بستنی را با شكلاتهای همرنگ رنده كرده بپوشانید. اكنون قالب را دوباره در فریزر بگذارید تا بستنی كاملا سفت شود (حدود سه ساعت). اینك بستنی را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید پودر ژله را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و آب سرد را به آن بیفزائید. آنگاه ژله را در قالب مناسبی (مانند جعبه باقلوا) بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد. سپس ژله را به مكعبهای كوچك ببرید و با بستنی مخلوط كنید و بعد در قالب بریزید.