مژگان فرهنگ
مواد لازم برای 86 عدد
كره 250 گرم
شكر قهوهای 300 گرم
كره بادام زمینی 250 گرم
سفیده تخممرغ 4 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
كورن فلكس 160 گرم
بادام زمینی خرد كرده 130 گرم
پودر نارگیل 100 گرم
پرك جو 90 گرم
عسل و پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه بیسكویت ترد بادام زمینی
كره، شكر و كره بادام زمینی را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه سفیدههای تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگپودر را درون این مایه بریزید و كورن فلكس، بادام زمینی، پرك جو و پودر نارگیل را به آن بیفزائید.
حالا خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون هر بار به اندازه نصف قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه شیرینی را بپزید. آنگاه روی شیرینیها عسل بریزید و با پسته بیارائید.
یادآوری: پرك جو را اندكی خرد كنید.